More

    Personalni trener, da ili ne?

    Kao i u svakoj branši, postoje oni koji “prodaju maglu”, ali dobrog trenera ćete prepoznati po rezultatima, činjenicu da je dobar dio života posvetio sportu, da je kvantitativno i kvalitativno aktivno uključen u trenažne procese, svoje, ali i svojih klijenata.

    Upoznajte našu Saru Jo

    Svakako da bilo ko može sastaviti naporan trening, ali u tome nije bit-ono što karakteriše dobrog trenera je sposobnost da klijenta uz minimalan napor, u što kraćem roku, dovede do željenog izgleda.

    Kvalitetan trenažni proces obicno traje 2, najviše 3 mjeseca, sem ako se radi o ekstremno velikim problemima sa kilazom,  onda mora potrajati duže…

    Personalni trener je ujedno i vaš nutricionista, fizioterapeut, pa čak i psiholog- on se trudi da što bolje  upozna vaše tijelo i kako da ga dovede u optimalno stanje, koje ne samo sto će učiniti da izgledate dobro, već i da se osjećate tako. Zna kako da vas osigura od povreda i kako da sanira iste. I što je najbitnije- zna kako da vas motiviše tako da ne posustanete.

    Put gubljenja kilograma uopšte ne mora biti toliko težak- nema potrebe za bilo kakvim izgladnjivanjem, udaranjem restrikcija od kojih poželite da nikad niste ni započeli, niti treningom posle kojeg ne mozete da stojite na nogama, a kamoli obavljate svoje svakodnevne obaveze. Naprotiv, posle kvalitetnog treninga ćete se osjećati sjajno.

    Istopite masne naslage pomoću ove vježbe (VIDEO)

    Mnogi rekreativci odluče da sami, prvi put krenu u teretanu, započnu dijetu, što je pohvalno. Ali, nije korisno, svaki dan provesti hodati na traci, voziti biciklo, da bi posle nekog vremena udarili glavom o zid i shvatili da nema napretka, da uzaludno trošite svoje vrijeme.

    Dovedite svoje tijelo u red – kućnim treninzima! (VIDEO)

    Grupni treninzi i aerobik mogu biti zabavni, ali  tijelo se izgrađuje u teretani. Vjerovanje da će cardio sprave učiniti da smršate, a dizanje tegova uciniti da se “nabildujete”,  nije istina. Upravo će dizanje tegova oblikovati oblikovati vaše tijelo.

    A za ritam, dinamiku, broj treninga, intezitet vježbanja, ishranu, i za vaš novi i drugačiji life style, ukoliko nemate snage i volje sami, prepustite brigu vašem treneru…

    Sara Jovanović

     

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci