More

    Podgorica: Otvoreni bazen počeo sa radom!

    Otvoreni olimpijski bazen u okviru Sportskog centra “Morača” biće dostupan kupačima od 1. juna.

    Uporedo s njim, radiće i zatvoreni vaterpolo bazen.

    “Sportski objekti obavili su sve neophodne tehničke, tehnološke i higijenske pripreme, da bi otvoreni olimpijski bazen u kompleksu SC ,,Morača“ počeo da radi 1. juna, “ kazao je izvršni direktor Vojislav Marković.

    “Za razliku od zatvorenog vaterpolo bazena, na kojem je moguće rekreativno plivanje od sat vremena, otvoreni bazen moći će da se koristi i do pet sati. Dnevna karta za odrasle kupače iznosi 2,5 eura u prvoj smjeni (od osam do 12 sati) i tri eura u drugoj smjeni (od 14 do 19 sati).

    Cjelodnevna ulaznica od osam do 19 sati košta pet eura.

    “Za dijete starosti do pet godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan. Mjesečni paket za 30 ulaza u prvoj smjeni košta 50 eura, a u drugoj 60. Za cjelodnevno kupanje za mjesec u obje smjene potrebno je izdvojiti 70 eura, s tim što su moguća dva ulaza dnevno”, kazao je Marković.

    Mjesečni paket od 30 ulaza po sat vremena kupanja za osobe sa hendikepom košta 15 eura. Luks paket sa 30 ulaza po sat korišćenja bazena u dva termina košta 70 eura. Svaka ulaznica važi mjesec od dana kupovine. Takođe, svaki mjesečni paket sa određenim brojem ulazaka na oba bazena znači da na jednu kartu u istom terminu može ući više ljudi (porodica), koliko dozvoljavaju ograničenja karte.

    Otvoreni olimpijski bazen radiće svakog dana od sedam do 12 sati i od 14 do 19 sati. Luks termin rezervisan je od sedam do osam, dok je kupovina karata moguća od osam do 12. Pauza je od 12 do 14 sati.

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci