More

  Malo SELO u velikom gradu!

  Od Istre do Šumadije, da probaš ne znaš šta bi radije!

  Na planeti ne postoji mjesto kao što je Njujork, gdje u jednom danu sretnete i razgovarate sa ljudima sa svih svjetskih meridijana, od Meksika i Argentine, preko Indije i Dalekog Istoka, do Grčke, Italije…

  Ono na šta su svi ti narodi i narodnosti ponosni i što ističu je njihova kuhinja, od koje ne postoji bolja. Takav rivalitet učinio je da u Velikoj Jabuci po nekim procjenama ima od 10 do 20 hiljada restorana!

  Nakon što isprobate mnogo toga, već imate svoje favorite, japanski hibači, meksički takos, riba u grčkim restoranima, halal food…

  A nakon što prođe malo vremena, sjetite se da zapravo najviše uživate u hrani koje su pripremale vaše mame i bake. I shvatite da na kugli zemaljskoj nema hrane kao naše!

  Da na ovoj svjetskoj gastro pozornici i mi restoran za trku imamo, pobrinuli su se srpsko-hrvatski bračni par Tominović/Čolić i šef kuhinje Sanja Čolić, diplomac čuvenog Insitute of Culinary Education na Menhetnu.

  Restoran SELO, smješten na Brodveju u Astoriji (Queens), nakon godinu dana rada postao je utočište svih ex Jugoslovena, mjesto gdje možete pojesti najbolji burek u gradu, uštipke(priganice) sa sirom i pršutom i uz čašu istarske malvazije za barom upoznati ljude od Vardara pa do Triglava.

  Restoran Selo

  Vješto iskombinovan meni, uz odlično razrađen tim u kuhinji i uvijek nasmijane servere, učiniće svaki boravak u Selu pravim izborom, kom ćete se uvijek vraćati!

  Kažu da slike govore više od hiljadu riječi, ali ova galerija je samo mali uvod u ono što vas čeka:

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se
  Prethodni tekst
  Sledeći tekst

  Povezani članci