Ukusno, zdravo i sočno Juice&Salad zadovoljstvo! (FOTO, VIDEO)

,,Sve što hranom unosimo u organizam gradi nas i mijenja, od toga zavisi naša snaga, zdravlje i život. Neka hrana bude tvoj lijek, a ne lijek tvoja hrana”.

Pojedinačno, ni jedna namirnica ne sadrži u sebi sve elemente koji bi omogućili čovjekovom organizmu pravilno funkcionisanje, što znači da je raznovrsna ishrana jedan od osnovnih preduslova zdravlja.

Mnogobrojna istraživanja pokazuju i dokazuju da su fizička aktivnost i zdrava ishrana osnov dobrog, zdravog i dugog života.

Male promjene u životnim navikama mogu da učine čuda za vaš izgled i opšte zdravstveno stanje.

Mjesto u Podgorici, gdje možete oporaviti i osvježiti tijelo ukusnim i zdravim obrocima, nalazi se u vašem komšiluku, u ulici Moskovskoj 59, (dvorišna strana Maxim zgrade).

Juice&Salad tim osmislio je koncept koji je prilagođen današnjem stilu života, kad se na poslu ostaje do kasnih popodnevnih časova i nije se moguće dugo zadržavati i baviti kuhinjom, pa je u svoj meni uvrstio hranu bogatu vitaminima, mineralima, te vlaknima koja su esencijlna za naše zdravlje…

Mjesto gdje se sami kreirate svoju salatu ili birate neki od naših recepata ☺️Zdravo, svjeze i ukusno 🤗Podgorica, zgrada Maxim, dvorišna strana.🍏🍎🥒🥦🥕🥑🌶🍗🧀🥙🥗#juicensalad #juiceandsalad #juicensaladpg #tasty #juicy #healthyfood #fresh #dressing #fit #healtylife

Gepostet von Juice & Salad am Montag, 18. Juni 2018

U njihovoj sjajnoj gastro ponudi salate su jedinstvene po svom posebnom načinu pripreme. Sjeckanjem sastojaka oslobađaju se arome i ukusi, a time se postiže i ujednačeno sjedinjavanje sa dresingom, što čini svaki zalogaj ukusnim i sočnim.

Juice&Salad bar je u širenju svoje gastro ponude uvrstio i hrskave i tople sendviče, i to nekoliko vrsta.

 

Meni sa komlpletnom ponudom koji Vam Juice&Salad nudi pogledajte u našoj foto galeriji:

Juice&Salad obroke možete dobiti, savršeno upakovane, bez čekanja naručivanjem pozivom na broj:

067 307 514!

Za još informacija pratite Instagram i Facebook nalog…

Vaš Juice&Salad

 

 

 

ODGOVORITE

Molimo, unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime