More

    UPOZNAJ SUZU EVROPE! (FOTO, VIDEO)

    Bistra, hladna, kristalno čista i pitka voda, uz živopisni krajolik ispunjen pritokama, vodopadima, brzacima i slapovima, teško se može riječima dočarati, pa je početak sezone raftinga idealna prilika da uz iskusne splavare iz rafting agencije Ostojić company doživite nezaboravno proljećno iskustvo i uživate u čarima naše planinske ljepotice u mjesecu maju, kada je, zbog otapanja snjegova, njen vodostaj najveći, a splavarenje najuzbudljivije!

    Poseban doživljaj je na prvoj pauzi gdje ćete upoznati lijevu pritoku Tare, najkraću i najjaču evropsku rijeku, Ljuticu! Njena dužina je 130 metara a snaga za vrijeme topljenja snjegova je preko 100 kubika vode po sekundi!

    Postoje različite rafting ture – u dužini od 12, 30 i 76 kilometara.

    OSTOJIĆ COMPANY – 067 310 395

    Jednodnevni rafting Tarom od Drugog Logora do Lever Tare- aranžman obuhvata jedan obrok, taksu i ulaznicu u nacionalni park, kao i povratak na početnu lokaciju. Broj gostiju koji se prijavljuju nije uslov za ovaj aranžman.

    Dvodnevni rafting Tarom  od Drugog Logora do Šćepan Polja sa noćenjem u Radovan Luci  ili Brštanovici. Smještaj u drvenim bungalovima, ishrana kroz tri obroka dnevno- aranžman obuhvata takse,osiguranje,ulaznice u NP, vožnju čamcem, uslugu vodiča i pratnje, smještaj, ishranu, obilaske i po jedno piće u toku objeda. Program počinje na mostu na Tari, povratak do cilja preko Durmitora do mosta. Uslov za program je 6 osoba.

    Trodnevni rafting Tarom od Drugog Logora do Šćepan Polja sa noćenjem u Radovan Luci  ili Brštanovici. Smještaj u drvenim bungalovima,ishrana kroz tri obroka dnevno- aranžman obuhvata takse, osiguranje, ulaznice u NP, vožnju čamcem, uslugu vodiča i pratnje, smještaj,ishranu, obilaske i po jedno piće u toku objeda. Program počinje na mostu na Tari, povratak do cilja preko Durmitora do mosta. Uslov za program je 6 osoba.

    Blago svjetske prirodne baštine, rijeka Tara, hranjena divljim pritokama, otopljenim snjegovima i sezonskim kišama, pruža osjećaj da se ne može ukrotiti i da će zauvijek čuvati svoju ljepotu, duboko sakrivenu, u svom kanjonu.

    Dođite da je ukrotite!

     

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci