Mjesto gdje počinju vaše zdrave životne navike! (FOTO)

Ljeto je samo još koju nedjelju  udaljeno od nas. Što znači da je skoro nastupilo to doba godine kad svi želimo da se prikažemo u najboljem svjetlu.

Dosadašnja mnogobrojna istraživanja pokazuju i dokazuju da su fizička aktivnost i zdrava ishrana osnov dobrog, zdravog i dugog života. Male promjene u životnim navikama mogu da učine čuda za vaš izgled i opšte zdravstveno stanje!

Juice&Salad bar u Podgorici osmislio je koncept koji je prilagođen današnjem stilu života, kad se na poslu ostaje do kasnih popodnevnih časova i nije se moguće dugo zadržavati i baviti kuhinjom, pa je u svoj meni uvrstio hranu bogatu vitaminima, mineralima, te vlaknima koja su esencijlna za naše zdravlje. I svoju lokaciju prilagodio upravo  poslovnoj zoni glavnog grada –  Moskovska 59, zgrada Maxim ( dvorišna strana).

U njihovoj sjajnoj gastro ponudi salate su jedinstvene po svom posebnom načinu pripreme. Sjeckanjem sastojaka oslobađaju se arome i ukusi,a time se postiže i ujednačeno sjedinjavanje sa dresingom, što čini svaki zalogaj ukusnim i sočnim.

U ponudi se izdvaja Chicken cobb salata, Stakehouse salatu sa Texas Ranch Cream dresingom, kao i customer craft; možeš uživati u salati koja je baš po tvojoj mjeri, uz više zeleniša, manje mesa, ili obrnuto…

Spremni za ručak?

Nudimo ti mogućnost kombinovanja preko 40 sjajnih sastojaka po tvojoj želji i mjeri, kako bi napravili salatu baš savršenu za tebe! Pronađi nas u zgradi Maxim sa dvorišne strane!

Gepostet von Juice & Salad am Donnerstag, 17. Mai 2018

Ili pak, možda samo još malo dresinga:

U svojoj ponudi Juice&Salad nudi i najkvalitetnije i najzdravije sokove dobijene tehnologijom hladnog cijeđenja. Ovom tehnologijom vrši se sporo presovanje voća i povrća i na taj način se dobija sok koji ima 3-5 puta više vitamina, minerala i biljnih enzima od sokova pravljenih drugim metodama. Tokom cijeđenja ne dolazi do zagrijavanja soka usled velikih brzina i samim tim ne dolazi do oksidacije soka i stvaranja pjene…

U ponudi se izdvaja slatki miks – ananas, pomorandža i šargarepa, zatim jabuka šargarepa, cvekla i đumbir, a ako želite možete da izmikste sami svoj sok!

Za ljubitelje sendviča izdvaja se Hrskava kifla, prsuta,mocarela,rukola,paradajz i memfis namaz…

Kad u ovaj mali dio izvanredne ponude dodamo: smutije/frapee, bruskete, integralne projice, pečene krompire (sa kobasicom, pršutom, kulenom), chia pudinge, granola crunch, ovsene kaše, a sve to uz veoma pristupačne cijene (galerija/cjenovnik na dnu članka), onda je Juice&Salad mjesto gdje počinju vaše zdrave životne navike!

Cjenovnik:

 

 

ODGOVORITE

Molimo, unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime