More

    SELO usred Njujorka!(FOTO)

    Kada ste desetinama hiljada milja udaljeni od domovine, osim porodice, mora, planina, gradova i sela, najviše nedostaje hrana.

    Naročito ako ste sa Balkana, gdje se, bili mi subjektivni ili ne, najbolje jede! Leskovački roštilj, karađorđeva šnicla, burek sa Baščaršije, njoke i morska riba uz istarsku malvaziju, liječe nostalgiju i makar za vrijeme večere vraća vas kući.

     

    Još ako na to dodate ambijent restorana koji podsjeća na ex-yu prostor užitak je zagarantovan.

    Upravo je porodica Tominovic/Colic, u Astoriji, dijelu Njujorka gdje žive naši ljudi, vođena idejom da je to ono što treba našim iseljenicima, osnovala restoran Selo, usred glavnog grada svijeta. Enterijer, ljubaznost, pozitivna energija i raznolikost hrane zahvaljujući osoblju iz raznih dijelova bivše Jugoslavije, učiniće ovo mjesto kom ćete se vraćati iznova.

    Naš tip restorana je nešto što je sudeći po forumima, društvenim grupama u kojima dominiraju naši ljudi, trebalo Astoriji i Njujorku, u šta su se uvjerili i zaposleni – restoran je nakon par dana od otvaranja apsolutni hit! A da sve bude još interesantnije, Amerikanci koji dođu i sretnu se prvi put sa balkanskom kuhinjom, sa oduševljenjem uživaju u našim specijalitetima.

    Ono što smo mi sigurni je da je Njujork dobio neizostavno mjesto okupljanja i sastajanja ljudi željnih druženja, najbolje hrane i sjajne atmosfere:

    Restaurant SELO

    A place with good energy, great atmosphere and delighted food.

    Try something new, and you will be amazed after just one bite…

     

     

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci