More

  NEDELJNI HOROSKOP!

  Ovan

  Možda sve informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju uvijek i pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima u različitim pravcima. Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promjenama u ponašanju ili raspoloženju. Povremeno vam je teško da pravilno uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

  Bik

  Situacija oko vas djeluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvidjeti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite provjerenih pravila i da izbjegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se svojim osjećanjima.

  Blizanci

  Savjesno ispunjavate svoj deo obaveza i djelujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. U odnosu sa partnerom, nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

  Rak

  Zalažete se za neke nove poslovne ideje, međutim vaša okolina često predstavlja glavni problem ili smetnju da u potpunosti realizujete ciljeve koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da to ozbiljnije utiče na vašu osnovnu orijentaciju ili raspoloženje. Povucite jasniju granicu između poslovnih i privatnih dešavanja, kako biste sačuvali porodični mir i dobar odnos sa voljenom osobom. Na sreću neko vam nudi svoju nesebičnu pomoć kad god to zatražite.

  Lav

  Prolazite kroz različite faze stvaralacčkog raspoloženja i mogućnosti, ponekad vam nedostaje dobra volja da ulazite u dijalog ili proširenu raspravu sa neistomišljenicima. Pokažite više tolerancije ili sluha za drugačija rešenja poslovnih problema. Neko ima dobru ideju da vas podrži u nekim važnim situacijama. U odnosu sa partnerom sve može da se promjeni na bolje. Učinite nešto čime ćete fascinirati voljenu osobu. Slobodno možete da preterujete u lijepim stvarima.

  Devica

  Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na određene uslove ili da promenite tok događaja na poslovnoj sceni. Prihvatite mudre savete, važno je da sačuvate dobru poziciju i da opravdate nečije povjerenje. U svom emotivnom zanosu imate velika očekivanja ili potrebe, ali partner nije uvijek u stanju da ispuni sve vaše želje i zahtjeve.

  Vaga

  Dovoljno ste realni da kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sagledate iz raznih uglova kako biste u hodu ispravili neke propuste. Važno je da ostanete otvoreni za saradnju po raznim osnovama i da se angažujete oko rešavanja nekih novčanih zahtjeva. Čini vam se da u ovom trenutku nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke, ali to je samo privid. Sve što činite druga strana prihvata sa velikim uvažavanjem, iako to uvek ne pokazuje direktno.

  Škorpion

  Za sada vas je teško zadovoljiti predloženim rešenjima, jer neprekidno smišljate nove planove sa namerom da poboljšate ukupnu poslovnu poziciju. Ipak, obratite pažnju na komentare koje dobijate od saradnika sa kojima imate dovoljno pozitivnog iskustva. Ono što vam se u prvi mah ne dopada, možda pretstavlja i najbolje rešenje. Prilično ste smireni u dijalogu sa voljenom osobom, stalo vam je da se usaglasite o svim aspektima kojima uređujete zajednički život.

  Strelac

  Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtjevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vrijeme nečiji savet prilikom finansijskih procjena i ulaganja. Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava vašu nervozu. Ponekad umijete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da pruveličavate svoje ideje.

  Jarac

  Nalazite se u kreativnoj fazi i jasno umijete da prepoznate svoju „dobitnu kombinaciju“. Djelujete kao osoba koja sve konce drži u svojim rukama, tako da odlučno sprovodite svaki plan ili dogovor koji imate. Partner vas obasipa beskrajnom pažnjom i toplim emocijama. Potrudite se da izrazite svoje najljepše osobine kako biste uživali uz osobe koje volite. U ljubavi uvek treba preterivati u skladu sa zajedničkim potrebama i željama.

  Vodolija

  Nalazite se u sjajnoj formi i umijete da ostavite izuzetan utisak na svoju okolinu. Iako, saradnici od vas očekuju da delujete vrlo uspješno ili iznad prosečnih mjerila nema razloga da sebe opterećujete preko zdrave mjere. Važno je da pravilno uskladite svoje poslovne obaveze i privatne planove. Neko ima posebnu ulogu u vašem životu i zaslužuje svu vašu pažnju. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako sto ćete djelovati dovoljno inspirativno na voljenu osobu.

  Ribe

  Vrlo promišljeno i u skladu sa svojim afinitetima uglavnom birate posao za koji vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh ili za širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike kako biste sačuvali dobru poziciju koju imate. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete u potpunosti da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe.

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se

  Povezani članci