Demokrate otkrile punkt sa spiskovima na Tuškom putu? (VIDEO)

Današnji dan je protekao prilično mirno u odnosu na prethodne izbore, međutim:

,,Demokrate su na dojavu da je u ulici 4. jula u Podgorici, u zgradi koju je izgradio Glavni grad, instaliran privremeni štab DPSa u kojem se vrše nedozvoljene aktivnosti, pozvale policiju da izađe na lice mjesta i izvrši pregled.

Međutim, oni su odbili da to učine. Zbog toga, poslanik Demokrata, Danilo Šaranović, i predsjednik Odbora Demokrata Glavnog grada, Vladimir Čađenović, u društvu jednog broja aktivista Demokratske Crne Gore sami su otišli na pomenutu lokaciju i utvrdili da se zaista na ovom mjestu nalazi veći broj lica koji imaju spiskove i drugi sumnjivi materijal, a koji su, čim su opazili naše aktiviste i funkcionere, navukli zavjese, a onda i izašli sa namjerom da se obračunaju sa njima”.

Privremeni štab DPSa u kojem se vrše nedozvoljene aktivnosti

Demokrate su na dojavu da je u ulici 4. jula u Podgorici, u zgradi koju je izgradio Glavni grad, instaliran privremeni štab DPSa u kojem se vrše nedozvoljene aktivnosti, pozvale policiju da izađe na lice mjesta i izvrši pregled. Međutim, oni su odbili da to učine. Zbog toga, poslanik Demokrata, Danilo Šaranović, i predsjednik Odbora Demokrata Glavnog grada, Vladimir Čađenović, u društvu jednog broja aktivista Demokratske Crne Gore sami su otišli na pomenutu lokaciju i utvrdili da se zaista na ovom mjestu nalazi veći broj lica koji imaju spiskove i drugi sumnjivi materijal, a koji su, čim su opazili naše aktiviste i funkcionere, navukli zavjese, a onda i izašli sa namjerom da se obračunaju sa njima. Tom prilikom, funkcioneri i aktivisti Demokrata su bili izloženi prijetnjama i uvredama od aktivista DPSa okupljenih u improvizovanom štabu. Na uvid javnosti dostavljamo video snimke i fotografiju.

Gepostet von Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora am Sonntag, 15. April 2018

,,Tom prilikom, funkcioneri i aktivisti Demokrata su bili izloženi prijetnjama i uvredama od aktivista DPSa okupljenih u improvizovanom štabu. Na uvid javnosti dostavljamo video snimke i fotografiju”, navodi se na fb saopštenju Demokrata.

 

ODGOVORITE

Molimo, unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime