More

  Uvijek sa prijateljima sa Balkana! (VIDEO)

  Gospodin Guo Xiao, predsjednik Asocijacije kineskih privrednika u Srbiji, već dugi niz godina pomaže u  saradnji i bližem povezivanju ljudi iz biznisa iz Srbije i Kine.

  Više od 20 godina živeo je u Srbiji, i svojim djelima je pokazao veliku uspješnost i humanost u toj zemlji.

  Na brojnim manifestacijama i sajmovima širom Kine, riječ Republika Srbija je dobila posebnu važnost njegovim promovisanjem proizvoda i kulturne baštine zemlje u kojoj je proveo dvije decenije života.

  Svojim uspješnim radom, uz pomoć kineske vlade, i gradu Nimbo, otvoren je nacionalni paviljon za pomoć svim preduzetnicima iz Srbije, čime im je otvorio vrata na tržištu Republike Kine. U doba pandemije koja je paralisala svijet Guo ima poruku za sve prijatelje iz Srbije:

  Širom Kine, proizvodi iz Crne Gore i Srbije, kao i prirodne ljepote tih zemalja su dobro poznate, pa je za očekivati da će naredni period, ekonomskog oporavka nakon pandemije, još veće povezivanje biti od obostrane koristi.

  I nešto što Guo Xiaon ne voli da ističe,  uz saradnju sa kineskim kompanijama i kineskom ambasadom, on je omogućio donaciju velikog broja zaštitnih maski i dodatne medicinske opreme i time pokazao svoju privrženost!

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se

  Povezani članci