PLAFONI 21. vijeka – za vaš SAVRŠEN DOM! (FOTO, VIDEO)

U moru inovacija sa kojima smo danas u mogućnosti da osavremenimo i učinimo naš dom ljepšim i funkcionalnijim, plafoni 21. vijeka se izdvajaju kao posebni, jer su za kratko vrijeme u Crnoj Gori postali hit.

Ovi elastični plafoni se već godinama koriste u svijetu, ali u Crnoj Gori su još relativno rijetko korišćen materijal.

Elastični plafoni predstavljaju, zapravo, vrlo čvrstu vinil membranu sa memorijom, koja se specijalnim postupkom navlači na pripremljenu konstrukciju, ram, koji se potom montira na bazni plafon ili po obodu prostora gdje se planira montaža. Kao rezultat, dobija se idealno ravna i jednoobrazna plafonska površina.

Galerija fotografija:

 posjetite sajt:  PLAFONI 21 .VIJEKA  

Firma PLAFONI 21. VIJEKA postoji više od 11 godina. Stečeno iskustvo čini  da se stvaraju remek-djela, težnja da se osvoje simpatije, izazovu pozitivne emocije i komfor u svakoj kući, a sve zahvaljujući profesionalnom izvršavanju svakog zadatka, individualnom pristupu prema svakom pojedinačnom poslu i klijentu.

Spektar boja i struktura materijala (mat, polumat i sjaj) daju čitav spektar mogućnosti, bilo da se radi ugradnji u spavaćoj sobi, kupatilu, atraktivan i zanimljiv ugostiteljski objekat, ili druge javne ili poslovne prostorije.

Galerija fotografija:

Prednosti ugradnje ovakvog plafona, osim spektakularnog izgleda, su: montaža za par sati, dug vijek trajanja (preko 25 godina, uz garanciju od 10 godina), cijena (od 18 eura po kvadratu, sa ugradnjom), 100% je vodootporan, čisti se običnom ili magičnom krpom, dugoročna ušteda (više ne krečite plafone!), širok asortiman (više od 200 boja i tekstura), struktura materijala koja se ne skuplja i ne puca.

Gepostet von PLAFONI 21 VEKA am Dienstag, 30. Januar 2018

U prilog činjenici koliko je postojan elastični plafon 21. vijeka govori činjenica da je u slučaju poplave sa gornje etaže  u stanju da zadrži sto litara vode, rastežući se, a kasnije, nakon saniranja, vraća se u prvobitan položaj!

Montirana membrana odvaja sloj vazduha i dobija se vazdušno jastuče. Taj sloj toplotno izoluje prostorije i smanjuje gubitak toplote u zimskom i ne propušta toplotu u ljetnom periodu. Nakon montiranja elastičnih plafona, potrošnja energije u domaćinstvu se smanjuje.

Savršen izgled, besprekorna funkcionalnost, dugotrajnost i otpornost, karakteristike su elastičnih, plafona 21. vijeka.

Puni i precizni obračun cijene baš Vašeg plafona, možete dobiti ako pozovete telefonske brojeve:

067 74 74 14     i     067 399 025

 

 

1 KOMENTAR

ODGOVORITE

Molimo, unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime