Otputujte u prirodu! (FOTO, VIDEO)

Jedan je od najpoznatijih adrenalinskih doživljaja na vodi, ne samo u našem regionu, već i u Evropi, pa je stranim turistima jedna od ponuda koju ne bi smjeli da preskoče kad kroče u Crnu Goru istraživanje kanjona Tare jedinstvenom rafting avanturom.

Kanjon rijeke Tare je dubok oko 1350 metara što ga čini najdubljim u Evropi, a drugim u svijetu, posle Velikog kanjona rijeke Kolorado. Tara je dugačka oko 146 km i njen veći dio je pod UNESKO-vom zaštitom, kao dio Nacionalnog parka Durmitor.

Upoznaj Suzu Evrope

Rafting Tarom je vrhunski doživljaj, i svako ko doživi tu adrenalinsku avanturu, rado joj se opet vraća. Turisti iz Poljske, iz Krakova, kazali su nam da je upravo bistra i divlja rijeka na njih ostavila najljepši utisak od svih naših prirodnih ljepota:

NETAKNUTA PRIRODA, ADRENALIN, AKTIVNI ODMOR! 1.Jednodnevni rafting od Drugog Logora do Žugića Luke(12 km), dva sata na vodi, 40€ (sa ručkom 45€)2.Jednodnevni rafting od Drugog Logora do Radovan Luke(30 km), oko šest sati, 100€ po osobi (u cijenu uračunat ručak)3. Dvodnevni rafting od Drugog Logora do Šćepan Polja(76 km, sa noćenjem , ručkom, večerom, doručkom, ručkom, spavanje u motelu na Radovan Luci ili u kampu na Brstanovici), povratak preko Durmitora 170€ po osobi.https://www.raftingtara.eu/en/home/ Pitanja i rezervacije: 067 310 395#Objektiv Crna Gora#

Gepostet von Objektiv Story am Dienstag, 1. Mai 2018

Ostojić company +382 67 310 395

1.Jednodnevni rafting od 
Drugog Logora do Žugića Luke(12 km), 
dva sata na vodi, 
40€ (sa ručkom 45€)
2.Jednodnevni rafting od 
Drugog Logora 
do Radovan Luke(30 km) oko šest sati, 
100€ po osobi (u cijenu uračunat 
ručak)
3.Dvodnevni rafting od Drugog Logora 
do Šćepan Polja
(76 km, sa noćenjem , ručkom,
večerom, doručkom, ručkom , 
spavanje u motelu 
na Radovan Luci 
ili u kampu na Brstanovici) 
povratak preko Durmitora 170€ po osobi.

Pitanja i rezervacije: 
  067 310 395

 

 

 

ODGOVORITE

Molimo, unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime