More

  NEDELJNI HOROSKOP!

  Ovan

  Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtjevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od povjerenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumjeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

  Bik

  Razne korisne informacije mogu da vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspjeha. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mjestu i da pridobijete naklonost kod određenih saradnika. Zarad zajedničke sreće ili harmonije, učinite sve što je potrebno da fascinirate partnera. Nema razloga da odustajete od dobrih namjera.

  Blizanci

  Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika pokušavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspješne rezultate. Sve što se dešava između vas i partnera doživljavate veoma intenzivno i svemu dajete široko emotivno značenje. Uz voljenu osobu osjećate se potpuno spokojno i ispunjeno.

  Rak

  Nalazite se u sjajnoj formi i umete da ostavite izuzetan utisak na svoju okolinu. Iako, saradnici od vas očekuju da djelujete vrlo uspješno ili iznad prosječnih mjerila nema razloga da sebe opterećujete preko zdrave mjere. Važno je da pravilno uskladite svoje poslovne obaveze i privatne planove. Neko ima posebnu ulogu u vašem životu i zaslužuje svu vašu pažnju. Uljepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako sto ćete delovati dovoljno inspirativno na voljenu osobu.

  Lav

  Imate interesantne ideje, ali potrebno je da protekne i određeno vrijeme kako bi se neke okolnosti promijenile u vašu korist. Nastavite vredno da ispunjavate sve svoje obaveze sa osnovnim ciljem da izgradite bolju poslovnu poziciju. Važno je da se pravilno prilagođavate na različite uslove ili na emotivne faze kroz koje prolazite u odnosu sa bliskim osobama. Nove slutnje mogu da vas približe ili da vas udalje od zajedničkih planova.

  Devica

  Imate jasnu sliku o novim poslovnim prilikama i stalo vam je da ostvarite niz korisnih ciljeva na različitim stranama. Važno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Djelujete zadovoljno sa događajima u privatnom životu i spontanost u izražavanju osjećanja djeluje pozitivno na vaš ljubavni odnos. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom.

  Vaga

  U zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije koju imate, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam donositi najbolje razultate. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspješna formula koja donosi korisne i dugoročnije rezultate. U ljubavnom životu uživate u raznovrsnim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće, kada se vaša osjećanja i misli preklapaju.

  Škorpion

  Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osjećanja ili namjere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

  Strelac

  Vaša neizvesnost se napokon rešava i to na pozitivan način, u poslednjem trenutku uspjećete da završite neke poslovne-finansijske obaveze i to će vam doneti ogromnu satisfakciju. Obavezno promenite stil u komunikaciji ili u obraćanju pred osobom koja vam nepotrebno otežava poslovnu poziciju. Ako se ponašate prirodno i iskreno pred ljubavnim partnerom, onda nema razloga za strepnju. Najbolji efekat se postiže kada slobodno izrazite svoje emocije.

  Jarac

  Delujete pozitivno i podstičete svoju okolinu na dodatno angažovanje. Većina saradnika će se rado prikolniti vašem mišljenju i neko će vam prepustiti da donesete važnu odluku u zajedniko ime. Sve što ste započeli sada uspješno možete i da privedete kraju. Posebno će vam prijati nova dešavanja u privatnom životu. Potrudite se da što više uživate uz dragu osobu. Postoje razni sadržaji koji će vam uljepšati raspoloženje i koji će obogatiti vaše iskustvo.

  Vodolija

  Ostvarili ste uspješne rezultate na različitim poljima i sada zasluženo možete da predahnete od nekih napornih situacija. Kombinacija intuicije i praktične pameti predstavlja dobar model po kojem treba da se upravljate i u budućim aktivnostima. Vođeni unurasnjim ritmom odgovarate na sve emotivne signale koje vam upućuje ljubavni partner. Delujete vrlo privlačno i umete da upotrebite svoj zanosni šarm u pravom trenutku. Vođeni unurašnjim ritmom odgovarate na sve emotivne signale koje vam upućuje vaš ljubavni partner.

  Ribe

  Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se

  Povezani članci