BEČIĆ: IZGRADIĆEMO PODGORICU ZA 21. VIJEK! (FOTO, VIDEO)

Demokrate i GP URA, predvođene liderima ova dva politička subjekta, Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem, ozvaničili su sinoć, u prepunoj sali stare Vlade koalicioni sporazum, u skladu sa kojim će zajedno nastupiti na izborima u Podgorici, koji su zakazani za 27. maj ove godine.

Produbljivanje ionako dobre saradnje između dva mlada subjekta i njihovih mladih lidera bio je lajt motiv sinoćnje Konvencije koja je za naziv imala slogan buduće koalicije – „Podgorica za 21. vijek“, a koja je održana u prepunoj sali stare zgrade Vlade. Konvenciji su prisustvovala rukovodstva Demokrata i GP URA.

Veliki broj članova i simpatizera oba subjekta naročito su pozdravili zajedničkog kandidata opozicije za predsjednika Crne Gore, Mladena Bojanića, koji se zahvalio na podršci svima i obećao pobjedu nad Đukanovićem, posljednjim diktatorom u Evropi.

Aleksa Bečić je nagovijestio da će ovo proljeće u Crnoj Gori, biti proljeće promjena:

Govor Alekse Bečića na pobjedničkoj konvenciji za 21. vijek

Aleksa Bečić, predsjednik Demokrata, na Konvenciji "Podgorica za 21. vijek"#ljudiza21vijek

Gepostet von Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora am Dienstag, 10. April 2018

Nosilac Izborne liste „Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Podgorica za 21. vijek – Demokrate – URA“, koju su njeni predstavnici nakon Konvencije predali Izbornoj komisiji Glavnog grada, je Vladimir Čađenović, predsjednik Odbora Demokrata Glavnog grada, dok je drugi na zajedničkoj listi Luka Rakčević iz GP URA.

ODGOVORITE

Molimo, unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime