BEČIĆ: IZGRADIĆEMO PODGORICU ZA 21. VIJEK! (FOTO, VIDEO)

“logo”/

Demokrate i GP URA, predvođene liderima ova dva politička subjekta, Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem, ozvaničili su sinoć, u prepunoj sali stare Vlade koalicioni sporazum, u skladu sa kojim će zajedno nastupiti na izborima u Podgorici, koji su zakazani za 27. maj ove godine.

Produbljivanje ionako dobre saradnje između dva mlada subjekta i njihovih mladih lidera bio je lajt motiv sinoćnje Konvencije koja je za naziv imala slogan buduće koalicije – „Podgorica za 21. vijek“, a koja je održana u prepunoj sali stare zgrade Vlade. Konvenciji su prisustvovala rukovodstva Demokrata i GP URA.

Veliki broj članova i simpatizera oba subjekta naročito su pozdravili zajedničkog kandidata opozicije za predsjednika Crne Gore, Mladena Bojanića, koji se zahvalio na podršci svima i obećao pobjedu nad Đukanovićem, posljednjim diktatorom u Evropi.

Aleksa Bečić je nagovijestio da će ovo proljeće u Crnoj Gori, biti proljeće promjena:

Govor Alekse Bečića na pobjedničkoj konvenciji za 21. vijek

Aleksa Bečić, predsjednik Demokrata, na Konvenciji "Podgorica za 21. vijek"#ljudiza21vijek

Gepostet von Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora am Dienstag, 10. April 2018

Nosilac Izborne liste „Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Podgorica za 21. vijek – Demokrate – URA“, koju su njeni predstavnici nakon Konvencije predali Izbornoj komisiji Glavnog grada, je Vladimir Čađenović, predsjednik Odbora Demokrata Glavnog grada, dok je drugi na zajedničkoj listi Luka Rakčević iz GP URA.