More

    Milan Radulović ,,Letač” – nesuđeni predsjednik Crne Gore!

    Milan Radulović, penzioner iz Kotora, „ekolog-tehnolog svijesti, stručnjak za prirodni zakon i jogijski letač“. I, kandidat za predsjednika Crne Gore.

    Crna Gora zdrav smijeh kada je politika u pitanju, dobila je još sa početkom višestranačja, kriz lik i djelo Stranke Prirodnog Zakona, popularnih Jogi letača i njihovog prvog čovjeka Milana Radulovića.

    Mi imamo našeg Mila, Milo letač to je sila – uzvikivale su Beštije, navijači kotorskog Primorca, parole u čast svog sugrađanina Milana Radulovića i njegove predsjedničke kandidature na izborima 2003. godine, kada je imao podršku 1,6 procenata biračkog tijela. Na samom početku višetranačja Partija Prirodnog Zakona bila je najbrže rastuća stranka u Crnoj Gori, sve dok Crnogorci nisu ukapirali da se indijske duhovne vertikale ne mogu primjeniti u crnogorskoj realpolitici toga doba.

    To Radulovića nije omelo da zagovara jogi letjenje kao način rješavanja tada aktuelnih kriza, na opšte zadovoljstvo demokratskog auditorijuma. Crnogorci, pokazalo se na Radulovićevom političkom primjeru, vole da se smiju poslije.

    BORO KRALJ – nesuđeni predsjednik Crne Gore! (VIDEO)

    izvor: Kodex.me

     

     

     

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci