More

  Dr Nikola Fatić, ime koje uliva nadu u zdravstvo Crne Gore!

  Dr Nikola Fatić, prvi i jedini specijalista vaskularne hirurgije u Crnoj Gori, doktor medicinskih nauka iz oblasti vaskularne hirurgije, stručnjak koji je svoje znanje i iskustvo sticao u najeminentnijim svjetskim klinikama.

  Dr Fatić je 2017. godine osnovao Prvi specijalizovani centar za vaskularnu hirurgiju u našoj zemlji na KLINICI NOVI CENEX MEDICAL u Podgorici, u kome pacijenti mogu u najkraćem roku obaviti se potrebne preglede iz oblasti vaskularne medicine:

  Pregled vaskularnog hirurga,

  Color dopleri svih djelova tijela,

  ABI- kapacitetei perifernih arterija, 

  Ulrazvucni pregledi svih dijelova tijela,

  MSCT analize I 3D rekonstrukcije skenerskih snimaka sa detaljnim pojašnjenima o vaskularnoj problematici  kao i sve vrste otvoreno hirurških i minimalno invazivnih ne hiruršrkih  procedura na venskom i arterijskom sistemu

  Za neuobičajeno komplekse slučajeve obezbjeđena je saradnja sa eminentnim  svjetskim klinikama iz oblasti vaskularne i endovaskularne hirurgije.

  Jedinstven slučaj u našoj zemlji, kada je u pitanju vaskularna medicina i hirurgija , sve možete obaviti na jednom mjestu!

  Kako da znate da vam je potreban vaskularni hirurg?

  Uobičajeno, pacijenti do vaskularnog hirurga dolaze nakon što ih ljekar opšte prakse u domu zdravlja uputi na vaskularnog hirurga. Ponekad pacijenti budu upućeni na vaskularnog hirurga nakon neočekivanog događaja koji ih je doveo u bolnicu. Vaš izabrani doktor Vas može uputiti na vaskularnog hirurga nakon što se požalite na proširene vene, bol u nogama, gubitak svijesti…

  Ako ste u viskoko rizičnoj grupi (pušači, pacijenti oboljeli od šećerne bolesti, pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom, pacijenti sa povišenim masnoćama u krvi) vi ste potencijalan kandidat za pregled vaskularnog hirurga.

  Vaskularni hirurg tretira oboljenja vena i arterija u svakom dijelu vašeg tijela, sem mozga i srca

  Vaskularni hirurg, između ostalog, tretira zapušene karotidne arterije na vratu, oboljenja aorte ( najvećeg arterijskog krvnog suda u organizmu), perifernu arterijsku bolest koja zahvata krvne sudove na nogama i stopalima, proširene vene.

  Da je Nikola Fatić doktor kome možete ukazati svoje povjerenje dokaz je njegova impresivna biografija:

  Najmlađi doktor medicine u svojoj zemlji
  Specijalista vaskularne hirurgije
  Doktor Medicinskih nauka iz oblasti vaskularne hirurgije
  Post Doktorat iz oblasti vaskularne hirurgije
  Nacionalni predstavnik svoje zemlje u EU za vaskularnu hirurgiju
  Master menadžmenta i biznisa u cg zdravstvu
  Petnaest prvih radova na sci i 10 citata

   

   

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se

  Povezani članci