More

    Dr Nikola Fatić, ime koje uliva nadu u zdravstvo Crne Gore!

    Dr Nikola Fatić, prvi i jedini specijalista vaskularne hirurgije u Crnoj Gori, doktor medicinskih nauka iz oblasti vaskularne hirurgije, stručnjak koji je svoje znanje i iskustvo sticao u najeminentnijim svjetskim klinikama.

    Dr Fatić je 2017. godine osnovao Prvi specijalizovani centar za vaskularnu hirurgiju u našoj zemlji na KLINICI NOVI CENEX MEDICAL u Podgorici, u kome pacijenti mogu u najkraćem roku obaviti se potrebne preglede iz oblasti vaskularne medicine:

    Pregled vaskularnog hirurga,

    Color dopleri svih djelova tijela,

    ABI- kapacitetei perifernih arterija, 

    Ulrazvucni pregledi svih dijelova tijela,

    MSCT analize I 3D rekonstrukcije skenerskih snimaka sa detaljnim pojašnjenima o vaskularnoj problematici  kao i sve vrste otvoreno hirurških i minimalno invazivnih ne hiruršrkih  procedura na venskom i arterijskom sistemu

    Za neuobičajeno komplekse slučajeve obezbjeđena je saradnja sa eminentnim  svjetskim klinikama iz oblasti vaskularne i endovaskularne hirurgije.

    Jedinstven slučaj u našoj zemlji, kada je u pitanju vaskularna medicina i hirurgija , sve možete obaviti na jednom mjestu!

    Kako da znate da vam je potreban vaskularni hirurg?

    Uobičajeno, pacijenti do vaskularnog hirurga dolaze nakon što ih ljekar opšte prakse u domu zdravlja uputi na vaskularnog hirurga. Ponekad pacijenti budu upućeni na vaskularnog hirurga nakon neočekivanog događaja koji ih je doveo u bolnicu. Vaš izabrani doktor Vas može uputiti na vaskularnog hirurga nakon što se požalite na proširene vene, bol u nogama, gubitak svijesti…

    Ako ste u viskoko rizičnoj grupi (pušači, pacijenti oboljeli od šećerne bolesti, pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom, pacijenti sa povišenim masnoćama u krvi) vi ste potencijalan kandidat za pregled vaskularnog hirurga.

    Vaskularni hirurg tretira oboljenja vena i arterija u svakom dijelu vašeg tijela, sem mozga i srca

    Vaskularni hirurg, između ostalog, tretira zapušene karotidne arterije na vratu, oboljenja aorte ( najvećeg arterijskog krvnog suda u organizmu), perifernu arterijsku bolest koja zahvata krvne sudove na nogama i stopalima, proširene vene.

    Da je Nikola Fatić doktor kome možete ukazati svoje povjerenje dokaz je njegova impresivna biografija:

    Najmlađi doktor medicine u svojoj zemlji
    Specijalista vaskularne hirurgije
    Doktor Medicinskih nauka iz oblasti vaskularne hirurgije
    Post Doktorat iz oblasti vaskularne hirurgije
    Nacionalni predstavnik svoje zemlje u EU za vaskularnu hirurgiju
    Master menadžmenta i biznisa u cg zdravstvu
    Petnaest prvih radova na sci i 10 citata

     

     

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci