More

  EVO ŠTA VAM ZVIJEZDE PORUCUJU!

  Ovan

  Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imali niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam donijeti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promjene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumijevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

  Bik

  Vješto umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagođavanja,predstavljaju vaš glavni adut u raznim poslovnim susretima. Obratite pažnju na bliske osobe. Potrebno vam je nečije prisustvo ili emotivna naklonost, kako biste uživali u novim događajima.

  Blizanci

  Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da se maksimalno angažujete u više pravaca. Dobijate podršku u svojoj okolini, što će vam olakšati mnoge situacije kroz koje prolazite. Uspjeh će vas pratiti i na finansijskom polju, tako da imate sjajnu priliku u povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Partner u vama neprekidno podstiče ljubavni zanos i neku skrivenu snagu. Potrudite se da djelujete zanosno i da uskladite svoje afinitete u odnosu sa partnerom.

  Rak

  Zahvaljujući idejama koje imate i dobroj strategiji, djelujete veoma ubjedljivo na svoje saradnike. Uz nečiju asistenciju nalazite se pred ostvarenjem važnih ciljeva. Sada je povoljan trenutak da ulažete u neke dugoročnije poslovne i privatne ciljeve. Učinite sve što je potrebno da ispunite i zahtjeve koje ima vaš partner. Između vas postoji odnos povjerenja i bliskosti. Očekuju vas novi događaji koji će vam pričinjavati veliku radosti i dodatno uljepšati zajednički život.

  Lav

  Djelujete zadovoljno i dajete svoj maksimum u različitim oblastima. Najbolje potkrepljenje za vas su rezultati koje postižete ili pozitivne reakcije koje izazivate u svom okruženju. Najbolje rešenje je da udružite svoje interese sa osobom za koju vas vezuju slične ideje i iskustvo. Osjećate veliki zanos i potrebu da se okušate u nekim novim situacijama. Emotivni izazovi za vas predstavljaju priliku za novim užitkom u odnosu sa voljenom osobom.

  Devica

  Prihvatili ste previše obaveza koje polako počinju da vas zamaraju i sada trežite instant rešenja kako biste mogli više da se posvetite nekim omiljenim temama. Ako vam je stalo da sačuvate svoj dobar ugled ili uticaj koji imate, udružite interese sa pouzdanim saradnicima. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive osobe ili situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osjećaj vas neće iznevjeriti.

  Vaga

  Imate dobru volju i vešto prevazilazite razne komplikacije kroz koje povremeno prolazite. Obratite pažnju na ponudu koja će vam omogućiti dodatnu zaradu, takođe postoje i dobri uslovi da naučite nešto novo u poslovanju što će se vremenom pokazati kao izuzetno korisno. U odnosu sa voljenom osobom prolazite kroz fazu emotivnog zbližavanja i to pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Na vama je da potencirate neka nova dešavanja kroz zajedničke radosti.

  Škorpion

  Ako sebi postavljate visoke standarde na vama je i da ih ispunjavate, bez primjedbe ili odlaganja. Možete da se ugledate na jednu osobu iz svog bližeg okruženja i da primenjujete slična pravila u poslovanju. Sada je povoljan trenutak da definišete razna pitanja koja se tiču zajedničkog rada ili partnerstva. Često analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da odgonetnete različite dileme koje vas prate. Ipak, postoje odgovori do kojih se ne stiže lako.

  Strelac

  Važno je da pravilno testirate sve informacije sa kojima raspolažete i da udružite svoje interese sa osobom koja se nalazi na nekom visokom nivou. Očekuje vas uspjeh ili rezultati u poslovima koji se dobro kotiraju među saradnicima. Imate dobru ljubavnu strategiju, tako da ne odustajete lako od svojih ideja bez obzira na na nečiju oštru reakciju. Obradovaće vas neka neobična poznanstva, zanimljivi susreti ili neko kraće putovanje.

  Jarac

  Novi poslovni događaji zahtjevaju dodatnu pažnju i angazovanost, ali usled različitih pritisaka koji vas prate većinu svojih obaveza završavate u poslednjem trenutku. Osnovni interesi vas obavezuju na kompomisnu varijantu, te nemate dovoljno razumevanja za nečije profesionalne propuste. Ako imate utisak da vas prati loš dijalog u odnosu sa bliskom osobom, nemojte dozvoliti da se emotivno udaljavate. Prijaće vam kraće putovanje.

  Vodolija

  Priželjkujete da se ostvare neke važne promjene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rešenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Djelujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu sa partnerom. Vreme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

  Ribe

  Djelujete kao osoba, koja nema vremena za neke površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i na razumijevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se

  Povezani članci