More

    Ljubavni horoskop za januar

    Pročitajte šta vam zvijezde poručuju o ljubavi u prvom mjesecu ove godine.

    OVAN

    Emotivno reagujete na riječi partnera. U prvoj polovini mjeseca Venera je u Jarcu pa će sva dešavanja biti umjerenija, pažljiva, trpno stanje je prisutno, međutim već od 18. januara dolaze promjene. Obično ostavljate jaku impresiju kod suprotnog pola, dominirate skoro svaki put, ali je savjet da bar ovaj period spustite loptu imate kompromisa, jer planeta ljubavi Venera boraviće u ekscentričnom znaku Vodolija pa je sukob mišljenja uvijek prisutan. Slobodni Ovan blistaće u društvu i novo poznastvo će se desiti. Vi vodite računa o svom tijelu i nećete imati problema da se dopadnete osobi preko puta vas.

    BIK

    Bik je izrazito čulan i senzibilan znak i ne može dugo da bude sam, bez partnera. Odlučuje se na raskid ukoliko suprotna strana hladi odnose, ma koliko ljubavi ima prema partneru. Cio mjesec je obojen velom tajni, pa tako da postoji mogućnost za skrivenu vezu. Odnos sa stalnim partnerom može da dovede do usijanja posebno poslednje nedjelje u mjesecu kad je i odluka o stabilnosti veze odlučujuća. Slobodni Bikovi imaju poznanstvo kroz jednu važnu državnu instituciju. Potencijalni partneri su vezani za znak Devica,Vodolija, Ribe.

    BLIZANCI

    Partner za vas može da predstavlja osobu koja je neprimijećena figura u životu i to je veoma nezgodno posebno ako je osoba pored vas iz vatrenog sazvežđa Ovan, Lav ili Strijelac. Najbolje za partnerstvo i slaganje je kraće putovanje sa voljenom osobom. Samo na taj način možete prevazići teške dane. Slobodni Blizanci imaju dilemu, često miješaju prijateljstvo i ljubav. Bolje da ostanete prijatelj sa osobom koju ste trenutno locirali kao potencijalnog partnera. Venera u Vodoliji u drugoj polovini mjeseca u dobrom aspektu sa vašim Suncem daje interesantno poznanstvo. Osoba može biti avanturista.

    RAK

    Rak može često da bude sam u fizičkom smislu, ali sanjarenje je prioritet. Snažna emocija ovog znaka daje u svakom trenutku da se izrodi neka nova ljubav. Ponekad tuga i sjeta mogu da rode sreću. Duša tokom mjeseca januara traže i dalje svoju bolju polovinu. Teško da će u ovom periodu biti samih ili usamljenih Rakova, ali i ako se to desi, sredina mjeseca donosi novu vezu koja može biti bračna do kraja godine. Druga polovina mjeseca je važna za sve Rakove koji su u vezi ili braku jer mogu doći do raskida zajednice ne znajući ni sami zbog čega. Uzrok je preterana napetost, nervoza, a očekivanja su nerealna.

    LAV

    Slobodni Lav će biti sklon kraćim vezama. Ovo je period za opuštanje i neulaženje u nešto konkretno. Iako ste zavodljivi po prirodi, ipak će vaše usmjerenje biti na nekom nivou samoće, ali sa potencijalnim ambicijama ka ozbiljnoj vezi. Lav u braku mora posebno da povede računa u drugoj polovini mjeseca jer Venera u Vodoliji daje rastanke, svađe, netrpeljivost. Ako se traži savjet, onda je to sigurno povlačenje ili privremen rastanak.

    DJEVICA

    Iako teška po pitanju partnerstva, Devica kada izabere, to je do kraja života. Kroz prijatelje vam stoji novo poznanstvo ukoliko ste sami. Mjesec januar dosi partnera sličnog vama, sličnih interesovanja i vjerovatno osoba koja nije iz iste države. Venera u Jarcu u prvoj polovini mjeseca je dobra za Djevicu, ali već od sredine mjeseca, kada uđe u Vodoliju, to pokreće i samu osobu ali daje vrlo specifične partnere. Djevice u vezi ili braku biće rastrzane poslovnim obavezama pa će odnosi da zahladne. Treba da svoju toplu i razumnu energiju usmerite ka otvorenoj komunikaciji, kako biste prevazišli predstojeći period.

    VAGA

    Usamljene Vage neće biti zadugo jer im partner dolazi kroz poslovni kontakt. Dok je Venera u Jarcu, sigurno je da ćete se osjećati skučeno, zatvoreno, preispitivati partnera i njegovu vjernost, spremnost da bude uvek odan, međutim kada Venera pređe u Vodoliju, onda zaista imate razloga da se radujete. Raspoloženje je pozitivno i treba da se prepustite uživanju. Ako tada tražite ljubav, onda ćete je sigurno naći među dobrim prijateljima, većim okupljanjima, nekoj humanitarnoj priredbi, blizu dječije ustanove, škole, sportske hale. Vaga u braku je neko ko ne mari za loše dane jer ti dani za nju ne postoje. Njena najveća sreća je partner sa kojim živi i sa kojim dijeli svaki dan. Ali period u prvoj polovini mjeseca nije pretjerano povoljan, čak vaša zajednica ima tendenciju ka pucanju, zbog toga morate biti manje zahtjevni, pustiti i drugu stranu da se izrazi.

    ŠKORPIJA

    Slobodni Škorpioni mogu da budu inspirisani novogodišnjim putovanjem i da na tom putu upoznaju nekoga koga  su tako dugo čekali. Dajte toj osobi šansu. Treće polje će dominirati a to je sjajna šansa za izlete, putovanja, druženja, poznanstva. Obično Škorpijama nije teško da osvoje partnera ali je jako teško ako se pretjerano zaljube jer tada ta ljubav prelazi u opsesiju i ljubomoru, što nije dobro za drugu stranu. Škorpije u braku imaju dobar start na početku godine u odnosu sa partnerom, međutim trebalo bi povesti računa od sredine januara. Želja za slobodom vam može pomutiti planove, donijeti period koji je nimalo lak za zajednicu a vi se morate stabilizovati što prije jer parner sa kojim živite nije nimalo lak za saradnju.

    STRIJELAC

    Emotivno situacija ima tendenciju ka raskidu veze ili braka. Razlog nije nevjerstvo ili treća osoba ,već nerazumijevanje i razilaženje u načinju razmišljanja. Jupiter, planeta koja vlada ovim znakom, u konjunkciji sa Marsom – sredinom mjeseca zna da pokaže svoju neprijatnu stranu, ali nije uvek kategorična. Stoga, pomirenje može da uslijedi tokom meseca, ako bude i dobre volje obe strane. Slobodni Strelčevi i dalje vole i njeguju svoju slobodu bez koje ne mogu da dišu. Mada, pokazatelj Venera u Vodoliji daje da se ostvari kontakt sa osobom koja ima dobre namjere, hiperpozitivna, uporna u ostvarenju zajednice ali vezuje – slobodom.

    JARAC

    Dinamičan ljubavni život slijedi osobama koje su slobodne. Vi ne želite da se vezujete previše, ali ipak tražite nekog ko je sposoban da vas vodi. Dobar period za vas je od 8. januara, kada vam se pojavljuje osoba iz inostranstva sa kojom možete da ostvarite lijep emotivni odnos, razmjenu misli i osjećanja. Ako ste u braku, onda je ovo period kada ćete biti blizu porodice i to zajedništvo je nešto što vam znači, podiže sistem vrijednosti. Druga polovina mjeseca je opisana manjim razilaženjem, posebno u mišljenju, pa se savjetuje da se sklanjete ukoliko partner krene u raspravu.

    VODOLIJA

    Vodolija izgleda zadovoljno i srećno. Ulaskom Venere u vaše sazvežđe polovinom mjeseca prirodno se dobro osjećate. Oscilacije u promjeni raspoloženja su prisutne, ali vašeg partnera to neće da uplaši jer ko je sa osobom Urana – taj je upoznat sa povremenom emotivnom nestabilnošću, ali zauzvrat dobija ponekad izlive ljubavi i senzibila koji drugi znakovi ne znaju da projektuju. Iznenađenja su uvek prisutna i to upravo čini ovaj znak posebnim. Uvijek nešto novo, uvek drugačije!

    RIBE

    Šarm i ljepota koju posjedujete odaje poseban utisak na osobu preko puta vas i omogućava da senzibil koji nosite u sebi razoruža svakog. Strast je i ovog puta vaš prijatelj. Mjesec će biti pun izazova, kako za slobodne tako i za one koji su u vezi. Svađe i razmjena teških riječi je izvjesna sa stalnim partnerom ali pomirenje predstoji ubrzo. Važno je da budete ono što jeste i da razmišljate o svojim osjećanjima. Mlade osobe trebalo bi da se kreću više u društvu, više muzike, prijatnih prijatelja koji daju podršku. Ribe u braku mogu da očekuju vjernost partnera u prvoj polovini mjeseca, dok će druga polovina januara biti obilježena zajedničkim putovanjem na zimovanje.

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci