More

    CRNOGORSKI SOKOLI ili SRPSKI ORLOVI

    Prvu fudbalsku utakmicu od razdvajanja, odigraće u četvrtak 11. oktobra pod Goricom reprezentacije Crne Gore i Srbije.

    I „sokoli“ i „orlovi“ biće oslabljeni u ovom duelu, ali to neumanjuje interesovanje za ovaj meč, pa se već uveliko traži karta više. Spektakl je sam po sebi zagarantovan, jer se sastaju ekipe koje su od raspada SFRJ pa sve do Mundijala u Njemačkoj 2006. godine nastupale zajedno, a prethodno su zajedno sa ostalim članicama socijalističke Jugoslavije činile jedan tim.

    U redovima ekipe Ljubiše Tumbakovića neće biti najboljih, Stevana Jovetića i kapitena Stefana Savića, dok Mladen Krstajić neće moći da računa na kapitena Aleksandra Kolarova i njegovog zamjenika Nemanju Matića.

    Prognoze za ovaj susret su nezahvalne, ali se iskreni ljubitelji najvažnije sporedne stvari nadaju lijepoj fudbalskoj predstavi nakon što budu odsvirane „Bože pravde“ i „Oj svijetla majska zoro“ na Gradskom stadionu u Podgorici.

    Vjerovatno će i gostujuća selekcija imati podršku sa tribina, ali znatno veću će imati Crna Gora.

    “Mala Crna Gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo sebe i svoju djecu. Srce na teren i gore glavu, za slavu, za narod, za državu”, poruka je navijača Crne Gore, a mi se nadamo da će kako na terenu, tako i na tribinama biti sve u sportskom duhu i da će svi koji budu na tribinama najvećeg stadiona u Crnoj Gori, biti svjedoci pravog fudbalskog spektakla, kako na terenu, tako i na tribinama.

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci