More

    CRNOGORSKI KLUBOVI IGRAJU REVANŠE I JURE PRVI GOL

    Crnogorski fudbalski klubovi igraće danas i sjutra revanš mečeve 1. kola u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

    Šampion Crne Gore, ekipa Sutjeske igraće večeras od 20 sati na svom terenu protiv prvaka Kazahstana. U prvom meču u Astani nikšićki tim je poražen rezultatom 1:0, pa se u taboru  “plavih“ nadaju da mogu nadoknaditi minus i tako eliminisati favorizovanu Astanu.

    Sjutra veče od 20.30 sati svoje utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope igraće preostala tri predstavnika Crne Gore na evropskoj sceni.

    OFK Titograd koji ima najizglednije šanse da ostvari plasman dalje, kao domaćin će igrati protiv Toršavna sa Farskih Ostrva, a u prvi susret između ova dva tima završen je bez golova.

    Pljevaljski Rudar gostuje Partizanu, od kojeg je u prvom meču u Nikšiću poražen rezultatom 3:0, pa revanš u Beogradu praktično predstavlja formalnost.

    Budućnost revanš igra isto u gostima protiv slovačkog Trencina, pa podgorički “plavi“ pred sobom imaju težak zadatak da anuliraju tu prednost u Slovačkoj.

    Interesantno da nijedan crnogorski predstavnik nije uspio postići gol u prvim mečevima, pa se očekuje od golgetera da prorade u revanš susretima.

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci