More

    MILO (još uvijek) nije kandidat DPS-a

    Netačne su, profesionalno nekorektne navodne ,,ekskluzivne“ informacije da je Demokratska partija socijalista već odlučila da će predsjednički kandidat biti Milo Đukanović. Unutar partije smo okončali konsultacije i tek će početkom naredne sedmice Glavni odbor odlučiti ko će biti predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista, kazao je za Pobjedu direktor DPSa Tarzan Milošević.

    Javni servis sinoć je u Drugom dnevniku objavio, pozivajući sa na neimenovani izvor iz DPS-a, da će kandidat te partije biti Milo Đukanović.

    “Predsjednik DPS-a je nesporno najjača ličnost na političkoj sceni Crne Gore. Odluku će Milo Đukanović donijeti u dogovoru sa vrhom partije i nakon razgovora sa članovima naše stranke. Sasvim je sigurno da će, ako bude Đukanović predsjednički kandidat, ubjedljivo trijumfovati na izborima. DPS kao najozbiljnija politička partija ima obavezu da sprovede proceduru izbora, kako i priliči organizovanoj i odgovornoj stranci. Nema potrebe za nezvaničnim informacijama ili medijskim spinovima. Odluka Glavnog odbora DPS-a znaće se već početkom sljedeće nedjelje”, ističe Milošević.

    Visoki funkcioner Demokratske partije socijalista ocjenjuje da takva medijska spinovanja imaju za cilj da se – nakon što su otvorene svađe unutar opozicionih partija oko ,,jedinstvenog kandidata“ – priča vještački pokušava premjestiti u dvorište Demokratske partije socijalista i stvoriti atmosfera navodnih trvenja unutar najjače parlamentarne stranke.

    Milo Đukanović kandidat DPS-a za predsjednika Crne Gore!?

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci