More

  ZAGRLJAJ! (VIDEO)

  East Elysium je nikšićko-njemački muzički sastav nastao u decembru 2009. godine.

  Zanimljivost je da je na konkursu za dodjelu sredstava ovaj bend, među 4000 prijavljenih, uspio da dobije sredstva za rad i biće predstavljen na sajtu Ministarstva, kao i nacionalnim medijima.

  Zvuk je orijentalan, indie, fuzija istočnjačke duhovnosti i harmonije i rock'n'rolla. Ministarstvo kulture savezne repubike Njemačke je finasiralo rad na novom albumu.

  Pjesma “Embrace” (Zagrljaj)  je izašla 21. oktobra, a trenutno se promoviše i u regionu.

  Bend čine: Vesna Anastasia Božović (glavni vokal/ harmonijum), Danilo Vuletić (bubanj/ bas), Milivoje Kljajić (gitara), Mina Simonović (prateći vokal), Anto Lutovac (ritam gitara), Dejan Milosavljević (klavijatura/ vokal). Za ovaj spot muziku je uradio Danilo Vuletić, aranžman i muzičku produkciju Onur Hunuma (Turska), produkciju vokala Akim Welsch (Njemačka), a tekst Vesna Anastasia Božović.

  Za video produkciju su bile zadužene Astarte Nova i NVO DRum, konkretno za kameru: Vladan Božović, Dalibor Choda Peković, Mina Simonović, Olivera Savić, Nikolai Reuther i Vesna A. Božović, koja je i editovala video. Logo je napravio Anto Lutovac.

  Singl je uvod u novi album, nastao za vrijeme pandemije, koji bi trebalo da izađe sljedeće godine.

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se

  Povezani članci