More

    Neka pobijedi košarka, i Budućnost!

    Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti odigraće večeras petu, odlučujuću utakmicu finala plej-of faze ABA lige, nakon čega ćemo dobiti novog „vladara regiona“.

    Ipak, prethodna četiri susreta bacili su u drugi plan samu igru i rezultat, jer su i u „Pioniru“, ali i u „Morači“ oči javnosti više bile uprte na ono šta se dešavalo pored terena, nego na njemu. Bilo je nemilih scena i u Beogradu i u Podgorici, a najmanje su uživali pravi ljubitelji košarke.

    Dva susreta u glavnom gradu Srbije pripala su Zvezdi, koja je bila naročito dominantna u drugom meču, i kada je izgledalo da ima snage da ostvari jedan trijumf i u Podgorici.

    Ipak, „plavi“ su bili strpljivi, hrabri i istrajni, iskoristivši podršku svojih navijača, što im je omogućilo da se ponovo vrate u Beograd.

    Prognoze i analize su razne. Međutim, sigurno je jedno, „paklene“ atmosfere neće faliti večeras u dvorani koja od nedavno nosi naziv „Aleksandar Nikolić“. U duelu u kojem je šampion Srbije favorit, ali koji strepi isto koliko i tim Jasmina Repeše, koji se „naoštrio“ da napravi iznenađenje, nadamo se prije svega da će proći bez ijednog incidenta.

    A onda neka pobijedi košarka, pa i Budućnost!

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci