More

  EVO ŠTA ZVIJEZDE PORUČUJU ZA OVU NEDELJU!

  Ovan

  Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i mogućnosti, ali imate dobru volju da sve započete poslove privedete kraju. Važno je da sačuvate koncentraciju i da racionalno koristite svoju energiju, kako se ne bi udaljavali od osnovnih interesa ili ciljeva. Prija vam nečija pažnja i postupci koji vas inspirišu na nova emotivna maštanja. U društvu dragih osoba možete da uživate na razne načine. Sada je trenutak da uveličate neke privatne događje.

  Bik

  U dogovoru sa saradnicima sada na uspješan način možete da riješite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahtjeva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promjenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da djelujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promjene.

  Blizanci

  Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja i ne dozvoljavate da vas neko iznenadi ili pretekne u ciljevima koje ste sebi postavili. Mimo svoje volje i po nagovoru saradnika moraćete da prihvatite kompromisnu varijantu, kao najbolje rešenje za neka finansijska pitanja. U ljubavnom životu možda nije sve kao što biste željeli, ali učinite neki poseban gest koji će se pamtiti. Partner od vas očekuje da se neprekidno angažujete u zajedničkim situacijama.

  Rak

  U skladu sa prioritetima koje ste sebi postavili imate definisane planove ili svoju viziju, te ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu. Razmilite o sugestijama koje dobijate od bliskih saradnika, jer neko vas usmjerava da prihvatite najbolje rešenje. Prati vas promenljivo raspoloženje, a iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osecaj vas nece iznevjeriti.

  Lav

  Situacija oko vas djeluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvidjeti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite provjerenih pravila i da izbjegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se svojim osjećanjima.

  Devica

  Razne korisne informacije mogu da vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspjeha. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu i da pridobijete naklonost kod određenih saradnika. Zarad zajedničke sreće ili harmonije, učinite sve što je potrebno da fascinirate partnera. Nema razloga da odustajete od dobrih namjera.

  Vaga

  Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino isktičete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

  Škorpion

  Početna popustljivost je bolja strategija, nego da se komfrontirate sa saradnicima koji imaju nešto drugačije ideje. Pre ili kasnije svi ćete se usaglasiti na putu do cilja, posebno u završnoj fazi kada se sve razlike zanemaruju. Očekuje vas zajednički uspjeh i dobitak. Ono što je vama potpuno jasno kod vašeg partnera podstiče sumnju ili nerazumevanje. Ako vam je stalo da se između vas ponovo struje topla osjećanja, onda pokažite romantičnu stranu svoje ličnosti.

  Strelac

  U skladu sa prioritetima koje ste postavili imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisna rešenja koja vam predlažu određeni saradnici. Nemojte dozvoliti da neko otežava vaš poslovni ili društveni položaj. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na jednu osobu i na neke sumnjive situacije.

  Jarac

  Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promjenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

  Vodolija

  Ako sebi postavljate visoke standarde na vama je i da ih ispunjavate, bez primjedbe ili odlaganja. Možete da se ugledate na jednu osobu iz svog bližeg okruženja i da primenjujete slična pravila u poslovanju. Sada je povoljan trenutak da definišete razna pitanja koja se tiču zajedničkog rada ili partnerstva. Često analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u namjeri da odgonetnete različite dileme koje vas prate. Ipak, postoje odgovori do kojih se ne stiže lako.

  Ribe

  Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspješno rešavanje nekih poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Ako vam je stalo da promjenite ili poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom, onda pokažite više razumijevanja za kriterijume koje koristi druga strana. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se

  Povezani članci