More

  Proljeće je stiglo – osvježite vaše zidove! (FOTO)

  Petnaestogodišnje iskustvo, rad na velikim stambenim objektima, poslovnim prostorima, kućama, stanovima,  izlazak u susret svim kreativnim željama svojih klijenata, besprekorna čistoća u radu, izvođenje velikog broja tehnika na zidovima, samo su neke od karakteristika tima MOLERSKI RADOVI koji će vaš prostor ovog proljeća učiniti neprepoznatljivim! (kontakt: 068 404 565)

  Picerije Sicilija, kompanija Enteks, veliki broj butika, ali i domačinstava samo su neke od preporuka za ovaj tim.

  Osim izvođenja klasičnih molerskih radova, prepoznati su i po tehnikama koje su postale hit u svijetu i kod nas.

  Tehnika Sahara  je efektna boja izuzetnog kvaliteta, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. MAXIDECOR Sahara je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, neškodljiv za čoveka i okolinu, jednostavan za nanošenje. Namenjen je za zaštitu i dekoraciju unutrašnjih zidnih površina, gde je potrebno kreirati uzbudljiv i dinamičan efekat. Može se tonirati na MAXIMIX sistemu prema ton karti MAXIDECOR Sahara.

  Pogledajte galeriju:

  Travertino je zidna dekoracija kojom se postiže efekat travertino kamena i antičkih rustičnih zidova. Njegov sastav, kvarcni pijesak, mermerni prah, kreč i ostali aditivi omogućuju izradu kamenog efekta koji je karakterističan za ovaj materijal. Materijal je izradjen po ekološkim standardima, paropropusan i omogućava da zidovi “dišu”. Njegov kvalitet i dugotrajnost su karakteristike koje su značajne u restauriranju mnogih istoriskih zgrada i spomenika.

  Pogledajte galeriju:

  Tu su i moderne i funkcionalne tapete, koje su se nakon decenija pobjednički vratile na naše zidove:

  Pročitajte i ovo

  28,102FanovaLajkuj
  2,885PratilacaZaprati
  4PretplatnikaPretplatite se

  Povezani članci