More

    Predstavljamo vam Vasilija Miličkovića – predsjedničkog kandidata

    Predstavljamo vam još jednog nestranačkog kandidata za predsjednika Crne Gore.

    Vasilije Miličković, preduzetnik, za predsjedničkog kandidata predložen je od strane Partije penzionera, invalida i restitucije Crne Gore – PIR, čiji je predsjednik Momo Joksimović, Gradjanske akcije iz Budve – na čijem čelu je dr. Božidar Vujičić, više nevladinih organizacija,
    od stane više intelektualaca, privrednika, nezavisnih odbornika na čelu sa odbornikom u SO Budva arhitektom Stevanom Džakovićem, kao i mnogi drugih pojedinaca i simpatizera.

    Evo kako je dr. Božidar Vujičić najavio njegovu kandidaturu, kroz opis dosadašnjeg i budućeg djelovanja:

    ,,Vasilije Miličković je jedan od najuspješnijih privrednika, uspješni privatnik, nestranačka ličnost, najveći borac protiv korupcije i kriminala, što je dokazao sa ukupno preko 60 krivičnih prijava protiv organizivanig kriminala.

    Vasilije Miličković je dokazani opozicioni borac od devedestih godina prošlog vijeka, najveći borac za vladavinu prava, pravnu državu, socijalnu pravdu , najveći borac za zaštitu državnih i nacionalnih interesa, o čemu je javnost i ne samo crnogorska dobro upoznata.Zbog toga je proganjan , zatvaran i sudski kažnjavan, pa ipak je jedini uspio i pored svega toga, da vrati Crnoj Gori od tajkunske Italijanske kompanije A2A, na ime lažnih i izmišljenih konsultantskih usluga, 17 miliona eura”.

    ,,Vasilije Miličković, kao najveći borac za vladavinu prava, pravnu državu i socijalnu pravdu, samo u poslednje dvije-tri godine, podnio je 28 krivičnih prijava protiv crnogorskih sudija, 6 krivičnih prijava protiv tužilaca, i ovih dana vodi žestoku borbu tešku preko 100 miliona eura, vezano za organizovanu pljačku oko Rudnika uglja Pljevlja, o čemu se javnost preko medija svakodnevno obavještava.

    Miličković, jedini, od svih predsjedničkih kandidata i ljudi koji se javno bave politikom, ima ekonomski program za spas države i ovog naroda, da unese u Crnu Goru jednu milijardu investicija”, navodi se dalje u predstavljanju  Miličkovića od strane doktora Vujičića.

    Kao predsjednik države, Miličković bi se posebno zalagao za socijalnu pravdu, za sebe traži prosječnu crnogorsku platu od 512 eura, što neminovno povlači smanjenje enormno visokih primanja u javnom sektoru, pa će se logično stvoriti uslovi za povećanje malih penzija, minimalnih zarada, svih socijalnih davanja, dječijih dodataka, materijalnog obezbjedjenja, tudje njege i pomoći, pa i realne naknade za majke i bolesne i nemoćne.

    Miličković, bi, kao predsjednik države, zasigurno uložio svoj autoritet za vraćanje i pravedno obeštećenje gradjana za nezakonito oduzetu imovinu.

     

     

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci