“logo”/

Dugo najavljivani miting pristalica Đukanovićevog propalog režima zakazan je za ponedjeljak 28. decembra u 12 sati kada se u Podgoricu očekuje dolazak motorizovanih “komita” iz više gradova Crne Gore.

Na naslovnoj fotografiji je plan okupljanja i kretanja.

Okupljanje “komita” u Podgorici organizuje se uz uobičajenu ikonografiju i parole ovih i sličnih skupova kojima nije teško prepoznati organizatore i sponzore.

Priprema skupa “komita” počela je, inače, u indikativnom trenutku: Danas je potvrđeno da Vlada privodi kraju novi zakon o unutrašnjim poslovima, prema kojem će u momentu pripajanja Uprave policije MUP-u, svi rukovodeći kadrovi UP i MUP-a biti razriješeni, osim direktora policije za kojeg će biti raspisan konkurs. Takođe, sječa kadrova propalog DPS režima uveliko je počela u ANB-u a slične novosti se očekuju i u Ministarstvu odbrane pa je “komitsko okupljanje” bilo i očekivano.

Naravno, crnogorska ali i međunarodna javnost od nadležnih organa očekuje da pravovremeno i adekvatno reaguje na svaki nagovještaj protivustavnog djelovanja.

3 KOMENTARA

  1. samo da se ne zalete previše udbaši, jer ako krene narod da ih hapsi, pitanje je oće li premijer i nova vlada moći da ih spasi. Popeli su se narodu na vrh glave lopovi

KOMENTARIŠI

Molimo upišite Vaš komentar
Molimo unesite Vaše ime