More

    MOŽE LI ZVEZDA ZASIJATI U GRADU SVJETLOSTI?

    Misija u Ligi šampiona, jedinog kluba iz bivše Jugoslavije koji je osvajao pehar namijenjen najboljem timu Evrope, nastavlja se u srijedu, kada će beogradski crveno-bijeli gostovati Pari Sen Žermenu.

    Crvena Zvezda važi za autsajdera u grupi C, gdje se pored francuske ekipe nalaze još Napoli i aktuelni vicešampion Evrope, Liverpul.

    Ipak, četa Vladana Milojevića je u prvom kolu protiv Napolitanaca, prije svega dobrom igrom u odbrani, uspjela da dođe do boda, a šef stručnog štaba srpskog šampiona ističe da njegova ekipa u Pariz ide bez straha i sa namjerom da se bori.

    “Sigurno da igramo protiv protivnika, na kojeg ne bih pretjerano trošio riječi. Sve je već rečeno o njima. Oni zaslužuju sve poštovanje i po mom mišljenju ne samo da su favoriti u grupi, već su i kandidati za osvajanje Lige šampiona. Željeli smo da je igramo. Mi smo ekipa koja je i prošle i ove godine imala uzlaznu putanju i to me raduje. Velika je čast svima što smo uspjeli da dovedomo najveći klub s Balkana da igra sa PSŽ. Pripremali smo se kao za svaku utakmicu, uz sav respekt. Nećemo se plašiti nikoga, borićemo se kao što smo radili do sad. Prevashodno želimo da uživamo u utakmici”, rekao je Milojević na konferenciji za štampu.

    Sjutra od 19h armija navijača beogradskog kluba pomno će pratiti dešavanja na “Parku prinčeva”, sa željom da njihova Zvezda zasija kao nekada u Glazgovu, Minhenu ili Drezdenu, a da li će im se njihova nada i ispuniti saznaćemo nešto malo prije 21h…

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci