More

    JUICE&SALAD – NAJBOLJA HRANA ZA POČETAK DANA! (FOTO, VIDEO)

    Dosadašnja mnogobrojna istraživanja pokazuju i dokazuju da su fizička aktivnost i zdrava ishrana osnov dobrog, zdravog i dugog života. Male promjene u životnim navikama mogu da učine čuda za vaš izgled i opšte zdravstveno stanje!

    Juice&Salad bar u Podgorici osmislio je koncept koji je prilagođen današnjem stilu života, kad se na poslu ostaje do kasnih popodnevnih časova i nije se moguće dugo zadržavati i baviti kuhinjom, pa je u svoj meni uvrstio hranu bogatu vitaminima, mineralima, te vlaknima koja su esencijlna za naše zdravlje. I svoju lokaciju prilagodio upravo  poslovnoj zoni glavnog grada –  Moskovska 59, zgrada Maxim ( dvorišna strana).

    U njihovoj sjajnoj gastro ponudi salate su jedinstvene po svom posebnom načinu pripreme. Sjeckanjem sastojaka oslobađaju se arome i ukusi,a time se postiže i ujednačeno sjedinjavanje sa dresingom, što čini svaki zalogaj ukusnim i sočnim.

    U ponudi se izdvaja Chicken cobb salata, Stakehouse salatu sa Texas Ranch Cream dresingom, kao i customer craft; možeš uživati u salati koja je baš po tvojoj mjeri, uz više zeleniša, manje mesa, ili obrnuto…

    Spremni za ručak?

    Nudimo ti mogućnost kombinovanja preko 40 sjajnih sastojaka po tvojoj želji i mjeri, kako bi napravili salatu baš savršenu za tebe! Pronađi nas u zgradi Maxim sa dvorišne strane!

    Gepostet von Juice & Salad am Donnerstag, 17. Mai 2018

    Ili pak, možda samo još malo dresinga:

    U svojoj ponudi Juice&Salad nudi i najkvalitetnije i najzdravije sokove dobijene tehnologijom hladnog cijeđenja. Ovom tehnologijom vrši se sporo presovanje voća i povrća i na taj način se dobija sok koji ima 3-5 puta više vitamina, minerala i biljnih enzima od sokova pravljenih drugim metodama. Tokom cijeđenja ne dolazi do zagrijavanja soka usled velikih brzina i samim tim ne dolazi do oksidacije soka i stvaranja pjene…

    U ponudi se izdvaja slatki miks – ananas, pomorandža i šargarepa, zatim jabuka šargarepa, cvekla i đumbir, a ako želite možete da izmikste sami svoj sok!

    Za ljubitelje sendviča izdvaja se Hrskava kifla, prsuta,mocarela,rukola,paradajz i memfis namaz…

    Kad u ovaj mali dio izvanredne ponude dodamo: smutije/frapee, bruskete, integralne projice, pečene krompire (sa kobasicom, pršutom, kulenom), chia pudinge, granola crunch, ovsene kaše, a sve to uz veoma pristupačne cijene (galerija/cjenovnik na dnu članka), onda je Juice&Salad mjesto gdje počinju vaše zdrave životne navike!

    Cjenovnik:

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci