More

    Orlovi večeras pišu istoriju ili napuštaju Rusiju

    Nakon poraza od Švajcarske u drugom kolu takmičenja po grupama, fudbaleri Srbije našli su se pred najtežim i po mnogima nemogućim zadatkom. Da bi se našli među 16 najboljih ekipa na Mundijalu u Rusiji, “Orlovi“ će morati da savladaju reprezentaciju na čiji pomen imena klecaju koljena.

    Mnogo je bilo polemike nakon susreta sa Švajcarskom oko toga koliko je grešaka napravio glavni arbitar, Njemac Feliks Brih, a glavna tema je bila i način radovanja Šaćirija iDžake, koji su pogađali Stojkovićev gol u tom meču.

    Ipak, sve to sjutra moraju da zaborave Krstajićevi izabranici i da se posvete prilici koja se ukazuje jednom u karijeri. Ta prilika je u ovom slučaju za najbolje srpske fudbalere više neprilika, i ona se zove Brazil.

    Iz tabora Srbije stizale su u ova dva dana optimistične izjave, ali je malo onih neutralnih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu koji vjeruju da Srbija može večeras u Moskvi napraviti čudo. Navijači ga ipak sanjaju, zajedno sa 11 igrača koji će se večeras suprostaviti sastavu “Selesaoa“.

    Ko zna, možda večeras bude ispisana najljepša stranica u istoriji srpskog fudbala….

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci