More

    Da li ste spremni za proljeće? (FOTO)

    Proljeće je pred vratima, a s njime dolazi i vrijeme sezonske izmjene guma. Ako su vam potrebne nove ljetnje gume, pravo mjesto za to je Castellana Co.
    Kvalitet, stručnost, fleksibilnost i zadovoljstvo klijenata opisuju kompaniju, koja sa tradicijom dugom 40 godina uspješno posluje u Crnoj Gori.
    Preko 20 najpoznatijih brendova guma: Pirelli, Michelin, Kleber, Kormoran, Tigar i mnoge druge, garantuju da su 16 maloprodaja kompanije Castellana prava mjesta u kojima treba kupovati nove pneumatike, naročito iz razloga što za svoje stalne kupce obezbjeđuju razne povoljnosti, uz najpovoljnije cijene i garantovani kvalitet i uslugu.
    Jedna od noviteta u ponudi je  ljetnji pneumatik Sportac 5 brenda Vredestein.

    Ovu gumu karakteriše: kratak zaustavni put na mokrim podlogama, širi obodni šljebovi za bolju drenažu vode, upija odskakanje i povećava udobnost vožnje, optimizovana radijalna krutost,  brz i precizan odziv upravljanja, žljebovi u obliku slova Z za veću krutost u centralnoj izbočini.

     

    Castellana maloprodajnu mrežu možete posjetiti u gotovo cijeloj Crnoj Gori a adrese svih prodavnica u Podgorici, Baru, Nikšiću, Tivtu, Cetinju Bijelom Polju, Beranama, Budvi, Herceg Novom, Pljevljima, Rožajama i Ulcinju, pogledajte klikom na linku OVDJE.
    Za više informacija kontakt telefoni su: +382/ 020 603-690, Fax:+382/ 067 609-491
    Još jedna od novina, kad je ova kompanija u pitanju je da je:

    Pročitajte i ovo

    28,102FanovaLajkuj
    2,885PratilacaZaprati
    4PretplatnikaPretplatite se

    Povezani članci