“logo”/

Upravo je završena sjednica Predsjedništva DF-a i poslaničkog kluba DF-a: mi smo donijeli odluku da podržimo predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, kojeg nam je predložila tzv. građanska opozicija u Crnoj Gori, saopštio je poslanik Demokratskog fronta Andrija Mandić u Skupštini Crne Gore.

On je naveo da Predsjedništvo DF-a želi da obavi lični razgovor sa Bojanićem.

„Opozicija se u Crnoj Gori ujedinila! Poštovani građani imaćete kandidata iza koga ćemo svi stati i imaćemo budućeg predsjednika Crne Gore“, poručio je Mandić i dodao:

„Ja se radujem, kao i poslanički klub DF-a što sve smicalice, podmetanja, akcija čak i nekih koji se predstavljaju kao podržavaoci opozicije da zaustave objedinjavanje opozicionih snaga nijesu urodili plodom“.

MLADEN BOJANIĆ ide na crtu kandidatu DPS-a!

On se zahvalio Andriji Jovićeviću, Milki Tadić Mijović koji su im mnogo pomogli sa njihovim vlastitim odlukama pomogli da dođu do rješenje kojim se objedilinila opozicija.

Ko je Mladen Bojanić – kandidat opozicije za predsjednika?

Mandić je pozvao predsjedničke kandidate koji su se do sada prijavili da odustanu od tih kandidatura i da oni, poput DF-a, „koji je najjači opozicioni politički subjekt, i koji je mogao da ima stranačkog kandidata“ i podrže Bojanića.

„Vjerujem da ćemo pronaći snage da ovu istorijsku odluku u demokratizaciji Crne Gore dovedemo do kraja“, istakao je poslanik DF-a Andrija Mandić.